Η Ιστορία μας

Άριστη τεχνογνωσία

Αγαπημένες γεύσεις!

Η ιστορία της εταιρείας VIOLETA ICE CREAM ξεκίνησε το 1960, όταν ο Κυριάκος Σπυρόπουλος και ο Γρηγόρης Τσεκλίδης ίδρυσαν ένα παραδοσιακό εργαστήριο παγωτού, στη Θεσσαλονίκη. Στο πέρασμα του χρόνου, το μεράκι, η τεχνογνωσία και η αγάπη για το παγωτό, δημιούργησαν μοναδικά προϊόντα και αξεπέραστες γεύσεις.

Σήμερα, η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται από τη νεότερη γενιά. Η VIOLETA ICE CREAM διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμό, σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ανθρώπινο καταρτισμένο δυναμικό, παρασκευάζει περισσότερα από 100 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία διανέμει με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων.

Η έμφαση στη γεύση, σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή και επεξεργασία των καλύτερων πρώτων υλών, οδηγούν σε ένα απολαυστικό προϊόν που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού. Οι υψηλές προδιαγραφές σε κάθε βήμα της παραγωγής και οι αυστηρές πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου, διασφαλίζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με βάση το διεθνές πρότυπο ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ISO 22000. Μέλημα της εταιρείας είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και η διάθεση προϊόντων με φροντίδα και αμεσότητα.

Η ευελιξία της επιχείρησης να προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών της έχει ως αποτέλεσμα, πολλά από τα παγωτά της να παράγονται με ιδιωτικές ετικέτες, αναγνωρίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων VIOLETA ICE CREAM.

Εδώ και εξήντα περίπου χρόνια δε σταματάμε να αναζητούμε την εξέλιξη και την ανάπτυξη, συνεχίζοντας με αμείωτη δημιουργικότητα να προσφέρουμε παγωτό φτιαγμένο με τέχνη και αγάπη!

Προσβλέποντας σε μια ειλικρινή και μακροχρόνια συνεργασία.

 

Με εκτίμηση,

Σπυρόπουλος Σ. & Τσεκλίδης Γ.

violeta-icecream-013
violeta-icecream-003
violeta-icecream-001
violeta-icecream-002